Mikä Mannerheimin Lastensuojeluliitto?

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL)  on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Järjestö muodostuu keskusjärjestöstä ja kymmenestä piirijärjestöstä. Näiden lisäksi on 556 paikallisjärjestöä, joista yksi on Vuoreksen paikallisyhdistys. Järjestämme Vuoreksessa Vauvakahvilaa, joka on vakiinnuttanut paikkansa tärkeänä osana Vuoreksen lapsiperhetoimintaa.

Kuka ja miten pääsee toimintaan mukaan?

MLL Vuores pyörii täysin vapaaehtoisvoimin. Joukkoomme tarvitaankin jatkuvasti uusia innokkaita tekijöitä. Vapaaehtoisuus ei edellytä jäsenyyttä tai pitkää sitoutumista. Voit olla mukana kahvilatoiminnassa tai silloin tällöin tapahtumissa, juuri sen verran kuin itsellesi sopii. Nuori tai vanha, alan opiskelija, vanhempi tai isovanhempi - yhdistyksemme toimintaan ovat tervetulleita ihan kaikki! Tule juttusille kahvilassa tai laita sähköpostia, kerromme toiminnastamme mielellämme lisää.

Kiinnostaako sinua toimiminen MLL:n paikallisyhdistyksen hallituksessa? Ota hallitukseen yhteyttä sähköpostitse tai tule kokoukseen tutustumaan toimintaamme ja muihin hallituslaisiin. Hallituksessa voi olla varsinaisena jäsenenä tai varajäsenenä.

Yhdistyksen toimintaa lapsiperheiden hyvinvoinnin edistäjänä voi tukea myös liittymällä jäseneksi.

Oletko yrittäjä? Voit liittyä yritysjäseneksi ja tukea toimintaamme rahallisesti tai muulla yhteistyösopimuksella. Ota yhteyttä, etsitään yhdessä sopiva ratkaisu yhteistyölle.

Lisää vaihtoehtoja vapaaehtoistoimintaan!